kolmapäev, 5. märts 2014

On da road, on da left









Meie hommikusöögikoht oli kinni ja liikusime järgmise kohvikohani. Lõhna järgi astusime sisse. Selgus, et seal oli prantslasest omanik just ahjust välja võtnud plaaditäie croissante ja šokolaadisaiu. Lisaks oli tal head kohvi. Jäime sinna. Kohv serveeriti kuuma vahustatud piimaga ja croissantid sulasid suus. Võtsime juurde. Peale meid kohale jõudnud saksa perekond jäi šokolaadisaiadest ilma.

Rentisin rolleri, et ülejäänud saarel ka ringi sõita. Kuna Helena pidas paremaks randa jääda, tuli austrialasest naabrimees kaasa.

Sõitsime risti üle saare vanalinna. Tegemist oli mere ääres ja kohal oleva kaluriküla meenutava linnaga. Väikesed ilusad puitmajad, tänavalaternad ja toredad söögikohad. Liikusime edasi mustlaste külasse. Taas olid miljoni dollari vaated raamitud prügimägedega. Tagasi sõitsime samuti läbi erinevate külade.

Õhtul läksime jälle Blue Mooni sööma. Sõin "vürtsikat" india pähkli salatit ja apelsini-mündimahla. Meie reggae-ettekandja oli juba kergelt kanepine ning palus meil ise oma tellimus kirja panna. Vähemalt ei pidanud seda ise valmistama :)

Kommentaare ei ole: