Ja menüü on jätkuvalt tomatine :) Ostsin üle pika aja gnocchit (ma pole suurem asi kartulisõber, seega satub ka gnocchit mu kööki kahetsusväärselt harva, sest poes on saadaval vaid kartuliomi ning ise kipun ma liiga laisk olema, et neid näiteks kõrvitsast teha) ja kuigi algul oli plaanis neid lihtsalt või ja sidruniga süüa, siis külmkapis suvikõrvitsat ja tomatit nähes, langes valik siiski selle tervislikuma versiooni kasuks :)
Vaja läheb:
ca 300 grammi gnocchit, keedetud vastavalt pakil olevale juhisele
2 tomatit, tükeldatud
1 sibul, kooritud ja tükeldatud
1 ilma kuhjata tl vürtsköömneid
pipart
soola, soovi korral
1 dl vett
õli praadimiseks
pool suvikõrvitsat, kooritud, tükeldatud ja kergelt läbi praetud
Püreesta tomatit, sibul ja maitseained ühtlaseks. Kuumuta pannil õli. Vala tomatipüree ja vesi pannile ning hauta aeg-ajalt segades kuni kaste on paksenenud. Sega hulka suvikõrvits ja gnocchi, sega läbi, kuumuta veel hetk ja serveeri.
Soovi korral võid enne serveerimist lisada ka mozzarellakirsse.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar