Siidriga tehtud supid maitsevad minu meelest kuidagi prantsusepäraselt :) Neid on lihtne teha (ei ole puljongikeetmist) ning oma kerguse tõttu sobivad hästi kevadesse.
Vaja läheb:
1 suupärasteks tükkideks lõigatud kanafilee
soola
pipart
pool hakitud sibulat
0,5 l siidrit
1 väike purustatud või hakitud küüslauguküüs
1 dl hapukoort
pisut piima
1 kooritud ja tükeldatud õun
1 spl sojakastet
õli
1 suupärasteks tükkideks lõigatud kanafilee
soola
pipart
pool hakitud sibulat
0,5 l siidrit
1 väike purustatud või hakitud küüslauguküüs
1 dl hapukoort
pisut piima
1 kooritud ja tükeldatud õun
1 spl sojakastet
õli
Pruunista õlis küüslauk, sibul, kana ja õun. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa siider ja lase supil keema tõusta. Sega omavahel hapukoor ja piim ning lisa supile. Vajadusel maitsesta veel sojakastmega.
Retsept on Supiraamatust.
Retsept on Supiraamatust.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar