Jätkan oma kevadise lemmiku, tapiokiga. Kuna maasikaid ei ole vaja keeta, on seda valmistada tunduvalt lihtsam kui rabarbriga pudingit.
Vaja läheb:
150 ml tapiokki
vett
soola
suhkrut
300 grammi maasikaid
suhkrut
pool laimi
1 tl vanilliekstrakti
1 tl balsamicot
1 dl rõõska koort või kookoskoort
Vaja läheb:
150 ml tapiokki
vett
soola
suhkrut
300 grammi maasikaid
suhkrut
pool laimi
1 tl vanilliekstrakti
1 tl balsamicot
1 dl rõõska koort või kookoskoort
Keeda tapiokk soola ja suhkruga maitsestatud vees läbipaistvaks. Keemise ajal valmista maasikapüree. Jäta kümmekond maasikat pudingi peale mineva püree jaoks. Ülejäänud maasikad suru kätega katki ning sega suhkru, laimimahla, balsamico ja vanilliekstraktiga.
Kui tapiokk on keenud, kurna ära ja sega maasikapüree ja rõõsa koorega. Jaota magustoidukaussidesse. Püreesta allesjäetud maasikad blenderis ja vala segu pudingi peale.
Kui tapiokk on keenud, kurna ära ja sega maasikapüree ja rõõsa koorega. Jaota magustoidukaussidesse. Püreesta allesjäetud maasikad blenderis ja vala segu pudingi peale.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar