Värskendav laimijook on ühtemoodi levinud nii Mehhikos kui Vietnamis. Mehhiklased nimetavad oma jooki limonadaks, segades värske laimimahla sisse suhkrut ja vett. Vietnamis tuleb tellida fresh lemon juice'i ning täpsustada, kas soovid seda külmalt või kuumalt. Mõlemal juhul tuuakse jook lauda kuumalt, kuid esimesel juhul kaasneb laimijoogiga ka klaasitäis jääd. Vastupidiselt Mehhikole segavad vietnamlased kuuma vee sisse suhkrut ja laimimahla, saades nii mõnevõrra lahjema kuid kahtlemata sama värskendava joogi.
Vaja läheb:
laimi
pruuni suhkrut (soovi korral)
külma vett
jääd
Lõika laim sektoriteks, nii on sealt kõige lihtsam mahl välja pressida või kasuta tsitrusepressi. Sega hulka suhkur ning maitse järgi vett. Hoia jooki külmas ning serveeri jääkuubikutega.
Vaja läheb:
laimi
pruuni suhkrut (soovi korral)
külma vett
jääd
Lõika laim sektoriteks, nii on sealt kõige lihtsam mahl välja pressida või kasuta tsitrusepressi. Sega hulka suhkur ning maitse järgi vett. Hoia jooki külmas ning serveeri jääkuubikutega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar