laupäev, 12. märts 2011

Tortillad guacamole ja kanaga




Tortillade täitmiseks on sadu variante. Alates kõige lihtsamast, kus soojale tortillale pannakse õhuke kiht võid või oapastat kuni sellisteni, mis on ääreni täidetud mereandidega. On ka magusa täidisega tortillasid.

Eestis on valik piiratud kaubandusvõrgus saadaolevaga, seega on siin enimlevinud hakklihatäidis tomatipastaga. Samas on kanaga variant kergem ja oluliselt maitsvam :)

Vaja läheb:
tortillasid
guacamolet
kana
sibulat
paprikat (soovi korral)
tomatit (soovi korral)
laimi
tšillit
teravat kastet

Prae kanafileed ja lõika seejärel ribadeks. Prae sibul ja paprika. Lõika laim sektoriteks. Haki tšilli. Viiluta tomat. Pane sooja tortilla peale guacamolet, selle peale kana ja aedvili. Vala vastavalt soovile kastet (pildil olev ereroheline on habanero pipra kaste) ja pigista laimi. Keera tortilla kokku ja söö :)

Kommentaare ei ole: