Tegelikult tuleks seda toitu teha tükeldatud kanapoolikust, aga mul oli vaid filee käepärast. Hea ja vürtsikas tuli sellegipoolest :)
Ühele sööjale:
1 kanafilee
1 küüslauguküüs
0,75 dl peeneks hakitud ingverit
1 spl palmisuhkrut või tumedat suhkrut
1 spl kalakastet
natuke soola
natuke paprikapulbrit
1 dl vett
õli
laimi
Kuumuta pannil õli ning lisa purustatud küüslauk, ingver, kanakuubikud ja suhkur. Mina kasutasin seekord palmisuhkru asemel muscovado suhkrut ja see sobis väga hästi. Sega läbi ja prae niikaua kuni liha on pruunistunud ja köök mõnusat karamellilõhna täis :) Maitsesta kalakastme, soola ja paprikapulbriga. Lisa vesi ja poole laimi mahl ning hauta kuni kana on pehme. Serveeri aurutatud riisiga.
Põhiosa Aasia toitudest, natuke täiendatud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar