Heidi Vihma kiitis hiljuti Äripäevas Tallinna vanalinnas avatud Lähis-Ida köögiga kohta El Pasha. Kuna ma endiselt suhtun tema kiidetud kohtadesse väga suure eelarvamusega, siis tundus hea mõte artiklis kiidetud baklažaanipastat hoopis ise kodus teha.
Küpseta baklažaani grillahjus kuni pehmenemiseni (30-45 min), jahuta, koori, nõruta või pigista suurem vedelik välja ning peenesta (loomulikult tasuks seda käsitsi teha, aga mina tegin köögikombainis ja tuli ka väga hea), lisa paar supilusikatäit sidrunimahla, 1-2 purustatud küüslauguküünt, 2 supilusikatäit tahhiinipastat ja paar supilusikatäit oliiviõli. Sega kõik ühtlaseks. Serveeri pitaleiva või naaniga.
Tallinn,
28.04.2010
Küpseta baklažaani grillahjus kuni pehmenemiseni (30-45 min), jahuta, koori, nõruta või pigista suurem vedelik välja ning peenesta (loomulikult tasuks seda käsitsi teha, aga mina tegin köögikombainis ja tuli ka väga hea), lisa paar supilusikatäit sidrunimahla, 1-2 purustatud küüslauguküünt, 2 supilusikatäit tahhiinipastat ja paar supilusikatäit oliiviõli. Sega kõik ühtlaseks. Serveeri pitaleiva või naaniga.
Tallinn,
28.04.2010
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar