kolmapäev, 22. oktoober 2008

Sink kaneeliga



Hommikupäikeses mäetipud kattusid paari minutiga nii paksu uduga, et näha polnud suurt midagi peale naabermaja. Järgmise ärkamise ajaks olid nad juba jälle selged. Hommikusöögi ajal otsustasin kindla peale välja minna ja tellisin ananassilassi. Ühtlasi võtsin hommikusöögi koos singiga. Kuna munapudru sisse soola ei panda, siis lootsin soolase singi ja mageda munapudru meeldivale kooslusele. Soolase singi asemel sain kaneelise singi :)

Motikaga võtsime täna suuna sinnapoole, kus ka trekkijaid liigub, seega oleme näinud suhteliselt tihedat valgete inimeste kontsentratsiooni.

Paar esimest tundi õnnestus sõita vaatega lumistele mäetippudele. Seejärel olid nad pilvedesse kadunud nagu ikka. Üldiselt olen ma hakanud pilvedesse väga eelarvamuslikult ja umbusklikult suhtuma – ma kahtlustan, et iga tihe pilv varjab endas ühte ilusat valget mäetippu :)

Motikaring oli ca 100 km täna ja viis läbi vahvate külade. Inimesi, loomi ja vaatamist oli rohkem kui eile. Kõva istme ja metalltoru kooslus mõjus seljale ja tagumikule nii, et edaspidi võtaks tugitooliga motika :)

Õhtusöök oli esimene toidukord siin ilma lassita, sest neil lihtsalt ei olnud seda. Kana momosid, Everesti ja Korkha õlut ka ei olnud. Toidud said valitud täiesti hea õnne peale ning osutusid vaid osaliselt maitsvaks. Kana ümber olnud karri oli superhea, ka ise aga kondiga. Naan oli krõbe ja mõnus. Loomavarras kuiv ja kahtlane. Kokkuvõttes sinna rohkem sööma ei lähe :)

Kohalikud tüdrukud ja noored naised on siin väga ilusad, selliste nukunägudega. Samuti on hästi armsad eranditult kõik siianinähtud tited. Täna sattusime nägema ka teistsugust koolivormi – triiksärk ja lips, tüdrukutel seal juures seelik ja poistel pikad püksid. Tüdrukutel käisid asja juurde ja punased patsipaelad või –kummid.

Kommentaare ei ole: