kolmapäev, 10. juuli 2013

Šokolaadikõrsikud


Kiired-kerged maiustused, kui on vaja kas midagi pealelõunase kohvi kõrvale või hoopis küllaminnes kaasa võtta.

Vaja läheb:
pool pakki kõrsikuid
100 grammi piimašokolaadi
5 spl purustatud Marianne komme
3 spl küpsetamissuhkru kristalle
3 spl purustatud mandleid
2 spl kookoshelbeid


Sulata šokolaad veevannis. Pane suhkur, mandlid, kookoshelbed ja kommipuru kas eraldi taldrikutele valmis või sega soovi korral kõik kokku ja pane ühele taldrikule valmis.

Pintselda kõrsikud 2/3 ulatuses sulašokolaadiga ning keeruta šokolaadist osa seejärel ühe või mitme puru sees. Pane toidukile või hõbepaberiga kaetud taldrikule. Kui taldrik on täis, tõsta külmkappi tahenema. Kui šokolaad on piisavalt kõva, siis ruumi kokkuhoiu huvides võib kõrsikud ka püsti klaasidesse panna.

Idee Retseptiraamatust käsitöösahtlis.

Kommentaare ei ole: