laupäev, 5. november 2011

Kõrvitsa-tapiokipuding jõhvikakastmega

Kõrvitsahooaeg jätkub koos kevadise lemmiku, tapiokiga :) Sügisesse sobiv, kookospiima ja kõrvitsapüreega tapiokipuding jõhvikakastmega.

Vaja läheb:
1 dl tapiokki
650 ml vett
3+1 spl pruuni suhkrut
1 tl vanilliekstrakti
pool laimi
1 dl kookospiima
1,5 dl kõrvitsapüreed
3 kardemonikupart, puhastatud ja purustatud
1 dl jõhvikaid


Kuumuta vesi, lisa tapiokk ja keeda madalal tulel pidevalt segades 10-15 minutit.
Sega omavahel kõrvitsapüree, 3 spl suhkrut, laimimahl, vanilliekstrakt ja purustatud kardemon. Kõige lõpus sega hulka ka kookospiim.
Kui tapiokk on keenud, sega hulka kõrvitsa-kookospiimasegu ning keeda segades veel mõni minut.
Tõsta puding magustoidukaussidesse ja jäta jahtuma.
Kastme jaoks püreesta jõhvikad 1 spl suhkruga ning tõsta kaste jahtunud pudingi peale.


Kommentaare ei ole: