teisipäev, 22. veebruar 2022

Mas que solamente ciudad, Barcelona. Arepaparadiis






 

Teisipäeva hommik algas juba oluliselt nauditavamate vaadetega. Päike tõusis ning sisehoov oli mõnusalt värviline. Naabrimees nautis oma hommikukohvi katuseterrassil.

Ootamatult läks päev kiireks ning lõuna ajal ei jõudnud kuhugi gurmeeputkasse. Vaatasin äpist, et üle tee tehakse arepasid ning tellisin omale ühe kana ja juustuga. Friteeritud. Kõige parem arepa siinpool Atlandi ookeani.

Kell viis panin tennised jalga ning läksin jooksma. Selgus, et pole just suurem asi kesklinn selle jaoks. Liiga palju tänavaületamisi ja kaugelt liiga palju inimesi tänavatel. Tegin ringi Ciutadella parki ja tagasi.

Õhtuks sõime pintxosid. See oli eelmise reisi ajal meie lemmiksöök - istusime pikkade pintxoridade ees ja valisime ja sõime. Pandeemiatingimustes on suur osa pintxosid klaasi taha pandud ning neid tuleb omale tõsta lasta. Osad on endiselt leti peal ja saab ise võtta. Saa siis sellest loogikast aru. Kiidetud resto, aga pigem keskpärased pintxod. Magustoiduks võetud šokolaadiküpsis oli imehea!

Kell 20:50 panime jooksu toidupoe suunas, et hommikuks saia ja värsket mahla osta ning lisaks viskasin kotti ka ühe pudelis gazpacho.

Kommentaare ei ole: