pühapäev, 17. mai 2020

Pühajärve. Isolatsioonijärgne väljasõit









Esimene koroonajärgne ööbimisega väljasõit viis meid Tartusse. Kuna endiselt on soovitus distantsi hoida, siis otsustasime, et ööbime Pühajärvel. Panime omale järvevaatega toa kinni.

Reede õhtuks jõudsime Tartusse, sõime ema juures kõikidest reeglitest kinnipidades õhtust ning napilt päikeseloojangu ajaks jõudsime hotelli.

Kuna maikuuks olid puud lehte läinud, siis järvevaadet meil metsa tagant näha ei õnnestunudki. Hommikusöök oli buffeestiilis - buffee oli kahe ettekandja selja taga, kes sulle siis, oma visiirid pealaele lükatud nagu rullnoka nokats palaval suvepäeval, soovitud toite tõstsid. Saime laua klaverisaali ning nautisime vaadet.

Tegime järvele poolringi peale ning sõitsime lõunaks Agalisse, et isa juures värsket suitsulõhet süüa. Reegleid järgisime ainult osaliselt. Nagu juba õpetaaja Laur ütles, et kui kõike ei jõua, siis tee pool. Hoidsime poolt soovitatud distantsist.

Pühapäeva hommikul tegime veel pikema ringi küla peal ning sõitsime uuesti Tartusse. Sõime ema juures lõunat, ajasime Gerli perega juttu nii palju kui see kuue meetri pealt (igaks juhuks, eksole!) võimalik oli ning hakkasime Tallinna poole sõitma.

Kuna Scott polnud Viljandis käinud ning meil kiiret ka polnud, siis sõitsime sealtkaudu. Suurema osa teest sadas paduvihma ning mingil määral saime vett ka Viljandis ringi jalutades.

Kommentaare ei ole: