pühapäev, 13. oktoober 2019

Experience Washington D.C. Kuidas me Washingtoni monumendi otsa ei saanud.











Ainus hommikusöögist tähtsam toidukord saab olla brunch. Aasta tagasi üritasime Founding Farmeritesse brunchile minna, aga kahetunnine järjekord ei ahvatlenud ning läksime tookord hoopis vahvleid sööma. Seekord olime targemad ning nii kui ärkasime, helistas Scott kohe einelasse ja broneeris meile laua. Seega pidime kohalejõudes vaid paarkümmend minutit ootama. Aga selle eest oli söök ka igat minutit sellest väärt.

Võtsin oma tavapärased benedikti munad - poolikute inglise muffinite peal oli suitsulõhe, posheeritud muna ja hollandi kaste. Scott sõi ka benedikti mune, aga hüübena. Lisaks mimosad, kohv, kuum shokolaad ning võisime päeva edukalt alanuks lugeda.

Brunchilt liikusime presidentide monumentide juurde. Peale paariaastast renoveerimist oli taas avatud Washingtoni oma. Selle aja peale kui me ükskord kohale jõudsime olid pühapäevased piletid juba ammu otsas. Piletiputka avatakse kell 8:30 hommikul ning ca 9-9:15 olla sama päeva piletid läinud. Esimesed tulevat kell kuus hommikul juba järjekorda. Läksime siis hoopis Lincolni monumendi juurde, vaatasime sealt Washingtoni oma ning kõndisime kongressi juurde.

Õhtust sõime koos Scotti sõpradega eile väljavalitud Itaalia kohas. Toit oli suurepärane, eriti kui sõid piisavalt kiirelt, et selles avatud ustega saalis taldrikule ära ei jäätuks.

Kommentaare ei ole: