pühapäev, 21. august 2016

Rundschau München. Aufwärts.










Kuna hommikul taas krokodillipisarate saatel juba enne kukke ja koitu ette heideti, et blogi üldse ei täiene, siis siinkohal ülevaade kõigest põnevast, mis toimunud on.

Hinnad on tõusnud eelmise aastaga võrreldes. Kui varem oli trahv piletita sõidu eest 40 eurot, siis nüüd tuleb 60 välja käia. Mandelhörnchen maksab 1.55 asemel 1.95 ja sama käib šokolaadicroissantide kohta.

Eile hommikul paistis päike, aga ettevaatliku eestlasena panin igaks juhuks seeliku asemel ikka teksad jalga. "Väga nutikas minust", patsutasin omale paar tundi hiljem õlale. Sest kuigi täikal pidin ära sulama, siis varsti peale seda tõmbas kergelt pilve ja ma olin täpselt sobivalt riides. Veel veidi hiljem hakkas sadama. Samas täna hommikul oli õues pilves ja kerge Alaska. Otsustasin, et on õige päev minna muuseumisse. Igaks juhuks pistsin veel ka kileka kotti. Muuseumist välja tulles säras päike vastu. Kuna Pinakothek on kohe selle eriti hea jäätisekohviku kõrval, siis guess what? :) Granadillijäätis ja kreeka jogurti jäätis ja seal pannakse alati suur lusikatäis midagi ka maitsmiseks, nii, et lisaks veel punaste marjade jäätis. Kõik kaunilt vahvlikorvis.

Töölesõit võtab 50 minutit, kui rööbastel ei ole tehnilisi ega meditsiinilisi viperusi. Üks hommik ootasime 20 minutit tunnelis, sest eesolevas peatuses oli Notarzt välja kutsutud.

Ostsin arbuusi, nektariine ja pirne. Arbuusil seemned lumivalged, nektariinid ja pirnid kivikõvad. Aga kõik mesimagusad. Go figure.

1 kommentaar:

K ütles ...

Muahhh!