reede, 29. märts 2013

Granadillipasha



Ma olen alati lihavõtteks teinud seda kuumutatud apelsinipashat. Seekord otsustasin vahelduseks proovida kuumutamata varianti. Tuli ka täitsa hea, aga kuumutatud on minu jaoks siiski "õigem" :)

Vaja läheb:
100 g pehmet võid
0,5 dl suhkrut
500 g toasooja rammusat kohupiima
1 tl vanilliekstrakti
0,5 dl sidrunimarmelaadi
2-3 granadilli sisu
2 dl vahukoort




Vahusta pehme või suhkruga. Lisa kohupiim, vanilliekstrakt, sidrunimarmelaad ja granadill ning sega korralikult läbi. Kõige lõpuks sega ettevaatlikult juurde vahustatud koor. 

Vala segu marliga vooderdatud vormi või sõela sisse nõrguma, pane raskus peale ning tõsta üleöö külmkappi. 

Serveerimisel kaunista marjade, puuviljatükkide või pähklipuruga.

Kommentaare ei ole: