pühapäev, 25. november 2012

Lõhe-spinaticannellonid


Lõhe, spinati ja pasta kombinatsioon on mul alates kooresest lõhe-spinatilasanjest meeles püsinud. Täiendasin kombinatsiooni tomatite ja parmesaniga ning rullisin kõik selle cannellonnideks.

Vaja läheb:
lasanjeplaate, keedetud
spinatit, peeneks hakitud
lõhet, tükeldatud
fetajuustu, tükeldatud
tomatit, hakitud
rõõska koort
parmesani, riivitud
soola, soovi korral 


Pane ahi 200 kraadi juurde sooja.

Sega spinat rõõsa koore ja poolega fetast. Soovi korral maitsesta soolaga. Tõsta lasanjeplaadile sobiv kogus spinatisegu ja lõhetükke ning keera kõik rulli. Laota rullid tihedalt üksteise kõrvale ahjuvormi. Kata rullid tomati, ülejäänud feta ja parmesaniga.

Küpseta 200 kraadi juures ca 20 minutit.


Kommentaare ei ole: