Samal ajal, kui paljud söövad võileibu ja -saiu igapäevaselt, pidin mina kõik soojade võileibade jaoks vajamineva eraldi poest tooma :) Kuigi retsepti pealkiri väidab, et tegemist on võileivadega, siis koostisainete hulgas on hoopis röstsai. Selle ma vahetasin sujuvalt pealkirjale sobivamaks ja kasutasin Borodino leiba.
Vaja läheb:
2 viilu leiba
võid
2 viilu sinki
2 viilu ananassi
2 viilu punast paprikat
1 väike munavalge
75 grammi riivitud mozzarellat
2 viilu leiba
võid
2 viilu sinki
2 viilu ananassi
2 viilu punast paprikat
1 väike munavalge
75 grammi riivitud mozzarellat
Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri leibadele võid. Aseta peale singiviilud, ananass ja paprikarõngad. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega õrnalt riivjuustuga. Tõsta segu võileibade peale ja küpseta leibu ahjus ca 10 minutit, kuni juust on sulanud ja muutunud kuldseks.
Retsept on Hommikusöökidest, leheküljelt 55 :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar