pühapäev, 17. jaanuar 2010

City Break

Nyyd ja edaspidi - kes vahegi plaanib lennata EasyJetiga, arge tehke seda. Vahe sellest, et lend hilines ca neli tundi, oli eriti nahhaalne neist tuletada lennukis pidevalt meelde, et hoidke ohkutousmisel ja maaandumisel istmete seljatoed pystiasendis. Palun naidatagu mulle, kuidas neid yldse mingisse muusse asendisse enne saada. Ma lendasin esimest korda lennukiga, mille seljatugesid ei saanud alla lasta.
Stanstedi lennujaam on tais varvikaid isikuid. Meie lennu hilinemisest oli Air Asiale teada antud ning nad olid kursis, et 11 inimest jouab hilinemisega kohale. Kui me turvakontrolli joudsime (ca kell 23.30, lennu valjumisaeg oli 23.20 graafikukohaselt), siis seisis varavas pisike turvamees, kes vaatas meie online-boarding passe ja teatas - "You were suppose to be here at 22.10. Could it be that it is 23.30 already?". Vaatamata sellele, et AA-le oli teatatud meie hilinemisest, selle turvamehe arvates midagi teha ei olnud voimalik - "The pilot hasn't been in Kuala Lumpur for four days now, he has been stuck in London. He wants to go home to his wife." Ca kymmekond minutit hiljem tuli varavasse teine turvamees, kes vottis kohe yhendust AA crewga, aga selleks hetkeks ei olnud toesti enam midagi teha.
Laksime terminali juures hotelli bussi, kus bussijuhile ei meeldinud, et ta pidi ust liiga kaua lahti hoidma ja vihm sadas sisse. Soitmahakates soimas labi lapsega naise ning demonstreeris, kuidas laps pidurduse korral labi esiklaasi lendaks. Bang! Siis karjus koikide peale bussis, et ta tahab ka koju saada, sest kell on palju. Bussi graafikohase valjumiseni oli see hetk 2 minutit aega. Kui ta siis kohalt vottis, kihutas hotelli. Ju ta polnud toesti pikalt naist nainud.
Aga ma tegelikult tahaks teada, kus on Tallinna Lennujaamas EasyJeti esindaja? Meie lend hilines ca neli tundi ning selle aja jooksul oleksime pidanud saama syya jmt, aga ausalt oeldes polnud seda kellegi kaest kysidagi. Estairi letis olev naisterahvas, kes kirjade jargi pidanuks olema EasyJeti esindaja, ei osanud yldse midagi oelda ning pani 17.30 oma putka kinni ka.
Aga Londonis paike paistab ja on soe :) Sujuv yleminek Eesti kliimast Aasia omasse ;)

2 kommentaari:

Esti ütles ...

Algus on paljutõotav :D

riina-lore ütles ...

Oi, kohe väga põnev hakkas. Ilusat reisi sulle!