reede, 22. jaanuar 2010

Surprise balloons

Me leiutasime täna yllatusohupallid. Ostsime daytripile minnes kaasa neli kotti kommi ja yhe kotitäie ohupalle, et neid lastele jagada. Julianil tuli idee panna komm ohupalli sisse ja siis täis puhuda. Workshop tuk-tukis - toppisime komme kummidesse ja puhusime täis. Lastel oli ka lobu laialt. Nii kui palle nähti, loeti yles ka koik lähemad ja kaugemad sugulased, kes peaksid palli saama. Kui me selle onge ei läinud, siis tassiti koik nooremad oed-vennad kohale ka. Pallipuhumist oli yksjagu :)

Ma peaksin vist ennast tasapisi hispaania ajaga harjutama hakkama. Mina tousin kell 8:30, viimane meie tiimist peale 12.

Käisime Wat Banoni templis, milleni viis 352 erakordselt korget ja väsitavat astet. Väidetavalt avanevat sealt vaade. Voimalik, aga selle vaate nautimiseks oleks tulnud läbi vosa ennast murda. Muidu oli hea ja rahulik - keegi ei yritanud midagi myya ega kerjata.

Peale seda lendavad rebased (hiiglaslikud nahkhiired) ja veinitööstus. On kambodzhialasi, kes arvavad, et teevad veini. Siinne vein sarnaneb veinile samapalju kui siinne kohv päris kohvile. Brändi oli parem ja viinamarjamahl täiesti joodav.

Täisturistikas - bambusrongiga soitsime ka :)

Kommentaare ei ole: