pühapäev, 19. aprill 2009

Piraat vs. originaal

Milline helge pea mõtles selle välja, et DVD algusse panna rida reklaame "tulevastest" filmidest (sel ajal kui ma filmi vaatan, võivad need uudisteosed ammu ajalugu olla) ja mitte võimaldada selle osa vahelejätmist? See probleem on just Eestist ostetud filmidega, mujalt ostetutel saab kõik, mida vaadata ei taha, vahele jätta. Üldiselt ostan ma filme rohkem kui keskmine eestlane, aga viimasel ajal tundub küll, et Eestist enam osta ei tasu. Mujalt saab enamasti odavamalt kätte ja reklaame ei sunnita ka vaatama.

2 kommentaari:

Kalmsten ütles ...

Soome omadega ka sama jama, vähemalt nede kohalikku kinokunsti puudutavat infi on võimalik kilode kaupa omandada...hmm....huvitav mitu korda suudab inimene "Pahat pojat" filmi treilerit vaadata enne kui tal selle filmi vastu allergia tekib?

uku ütles ...

räige petmine tegelt ikka. Inimesi sunnitakse reklaami ostma. Lisaks sellele saad mingit füüsilist sodi millest vabanemiseks pead maksma. Sama moodi maksad selle eest, et filmist vabaneda. Halvemal juhul maksad üüri selle pinna eest kus sa neid filmimägesid hoiad.