teisipäev, 7. mai 2019

Here in London Town. Tornid








Kuna kontoris on kohvimasin katki, oli plaan teha peatus kontori all olevas Starbucksis ja nagu suurlinnale kohane, ühes käes telefon ja teises tops kohvi, hõlmade lehvides casually kontorisse kihutada. Plaanile tõmbas kriipsu peale Starbucks, mis nagu ka kontori kohvimasin, oli lihtsalt pillid kotti pannud. Läksin siis üle tee Pret A Mangeri ja sain sealt kohvi.

Londoni kontor on nüüd kutsikasõbralik ja kontoris tegid tutvust kolme-neljakuused Yoko ja Nia. Eriti põhjalikku tutvust tegid nad vaipadega.

Kuivõrd Oxford Streeti TK Maxx ei mänginud eile kaasa, siis täna otsustasin peale tööd ühte teise minna. Sellesse, mis jäi tornide silla juurde minnes mugavalt tee peale. Ostsin kaks pluusi, ühe sinise siidist ja teise flamingodega ning kõndisin esmalt London Toweri ja sealt Tower Bridge'i juurde. Toweri wifi levis mõlemal pool jõge nii hästi, et hotelli olematu, aga lisatasu eest saadav internet kahvatus selle valguses täiesti nähtamatuks.

Kojuminnes selgus, et plaanist rabada Marks & Spencerist karp vaarikaid ja veel miskit õhtuks, ei tule midagi välja, sest ärikeskuse M&S pannakse juba kell kaheksa kinni. Mis ajal need ärimehed siis ületunde teevad kui kell kaheksa enam kontoris pole? Muide, siin linnaosas on peamiselt näha kahte tüüpi kohalikke - neid, kes pistavad hommikul oma ülikonna ja triiksärgi seljakotti, dressid selga ja jooksevad kontorisse ning ülejäänud pool kihutav kontorisse, nutitelefon näpus ja pilk ekraanil. Turist vaadaku ise, et jalgu ei jääks.

Kommentaare ei ole: