pühapäev, 6. oktoober 2013

Tomatine sibulasupp


Supi keetmine võtab küll omajagu aega, aga kuna ettevalmistustööd on peaaegu olematud ning keetmise ajal ei ole vaja pliidi kõrval valvata, siis valmib supp siiski vähese vaeva ja ajakuluga. Ja maitseb tõeliselt hästi - laimimahl tasakaalustab tšillit ja magusat sibulamaitset.

Vaja läheb:
700g sibulat, kooritud ja viilutatud
2spl õli
1 spl tšillipastat, näiteks Nam Prik Paod
1 l vett
4 tomatit, kooritud ja tükeldatud
poole laimi mahl
soola
pipart
serveerimiseks basiilikut

Prae sibul õlis madalal kuumusel klaasjaks. Lisa vesi, tomatid, tšillipasta ja laimimahl. Maitsesta soola ja pipraga ning hauta suppi madalal tulel 45 minutit.

Kommentaare ei ole: