Tavapärasest pisut teistmoodi, aga väga maitsvad kaeraküpsised.
Vaja läheb:
175 gr jahu
2 tl küpsetuspulbrit
140 gr toasooja võid
75 gr suhkrut
0,5 tl soola
200 gr kaerahelbeid
2 sl agaavisiirupit
0,5 dl vett
paar peotäit mahedaid päevalilleseemneid
peotäis hakitud mandleid
Vaja läheb:
175 gr jahu
2 tl küpsetuspulbrit
140 gr toasooja võid
75 gr suhkrut
0,5 tl soola
200 gr kaerahelbeid
2 sl agaavisiirupit
0,5 dl vett
paar peotäit mahedaid päevalilleseemneid
peotäis hakitud mandleid
Sega jahu, küpsetuspulber, või, suhkur, sool ja kaerahelbed omavahel purutaoliseks massiks. Seejärel lisa siirup ja vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Viimasena lisa hulka päevalilleseemned ja mandlid.
Tee taignast kaks rulli, keera toidukile sisse ning pane ca tunniks külmkappi.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika rullidest terava noaga ca 1 cm paksused viilud ja pane need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Pane küpsised ahju ning vähenda kuumust 175 kraadini. Küpseta ca 15-20 minutit.
Retsept siit.
Tee taignast kaks rulli, keera toidukile sisse ning pane ca tunniks külmkappi.
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika rullidest terava noaga ca 1 cm paksused viilud ja pane need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Pane küpsised ahju ning vähenda kuumust 175 kraadini. Küpseta ca 15-20 minutit.
Retsept siit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar