pühapäev, 19. veebruar 2012

Kohevad pannkoogid vahtrasiirupiga

Nädalavahetuse hommikusse sobivad pannkoogid ideaalselt. Eriti maasikamoosi või vahtrasiirupiga. Neid pisikesi kohevaid traditsioonilisi Ameerika pannkooke võib süüa ka näpu vahelt, kastes kooki enne suhupistmist vahtrasiirupisse. Nii algab nädalavahetus tõeliselt magusalt ja siirupiselt :)

Vaja läheb:
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
soola
50 ml suhkrut
1 tl vanillisuhkrut või -ekstrakti
2,5 dl piima või keefiri
2 muna
25 grammi sulatatud ja jahutatud võid

Sega omavahel kuivained, lisa piim, munad, kui kasutad vanilliekstrakti, siis ka see ja sulavõi. Sega ühtlaseks ning jäta pooleks tunniks seisma. Küpseta ilma täiendava rasvaineta pisikesed pannkoogid.

Retsepti võtsin Hommikusöökidest.


Kommentaare ei ole: