esmaspäev, 13. veebruar 2012

Kanasupp köögiviljadega


Peale talviseid vürtsikaid karrisid, tuliseid suppe ja rammusaid pastaroogi tahaks vastu kevadet midagi kerget ja vitamiinirikast. Lihtsalt valmiv supp tööpäevaõhtusse - kanasupp kikerherneste ja köögiviljaga.

Vaja läheb:
kaks kanafileed (või kintsuliha)
1 purk kikerherneid
pool lillkapsast (või muud sobivat köögivilja)
vett
oliiviõli
soola
pipart
tšillikastet
kaneelipulk

Lõika kanafilee tükkideks ja pruunista koos kaneelipulgaga kuumas õlis. Vala peale vesi, maitsesta soola, pipra ja tšillikastmega ning keeda kuni liha on pehme ja puljong valmis. Pane supi sisse väikesed lillkapsaõisikud ja lase peaaegu pehmeks keeda. Lisa kikerherned ja keeda kuni lillkapsas on pehme.

Kommentaare ei ole: