Viimati Juustukuningates käies anti mulle koos väljavalitud juustuga ka pirukaretsept kaasa. Tegin seega sünnipäevaks ka teise piruka :)
Vaja läheb:
125 grammi võid
3 dl tatrajahu (soovi korral kasuta nisujahu)
1 sl vett
150 grammi riivitud Västerbottensost juustu
3 muna
1 dl kohvikoort
150 grammi kodujuustu
soola
musta pipart
Sega või, tatrajahu ja vesi ühtlaseks tainaks ning suru vormi põhja ja külgedele (mul oli ca 26cm läbimõõduga vorm). Torka kahvliga mõned augud põhja sisse ja pane umbes tunniks külmkappi. Eelküpseta seejärel 220 kraadi juures 10 minutit.
Küpsemise ajal sega omavahel kokku kõik täidiseained.
Vala täidis põhjale ning küpseta ca 30 minutit kuni pirukas on kuldpruun.
Vaja läheb:
125 grammi võid
3 dl tatrajahu (soovi korral kasuta nisujahu)
1 sl vett
150 grammi riivitud Västerbottensost juustu
3 muna
1 dl kohvikoort
150 grammi kodujuustu
soola
musta pipart
Sega või, tatrajahu ja vesi ühtlaseks tainaks ning suru vormi põhja ja külgedele (mul oli ca 26cm läbimõõduga vorm). Torka kahvliga mõned augud põhja sisse ja pane umbes tunniks külmkappi. Eelküpseta seejärel 220 kraadi juures 10 minutit.
Küpsemise ajal sega omavahel kokku kõik täidiseained.
Vala täidis põhjale ning küpseta ca 30 minutit kuni pirukas on kuldpruun.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar