Lugesin mõnda aega tagasi Mireille Guiliano raamatut "Prantslannade neli aastaaega" ning jätsin sealt omale mõned retseptid tegemist ootavate toitude nimekirja. Vastu suve tundus hea mõte proovida porrulauku mozzarellaga. Serveerimisel lisasin eriti kevadise nüansi andmiseks lusikatäie karulaugupestot.
Vaja läheb:
450 gr porrut, ainult valged osad
pool tassi basiilikulehti
125 gr mozzarellat
1 spl oliiviõli
0,5 tl veiniäädikat
soola
värskelt jahvatatud pipart
2 tl karulaugupestot
Vaja läheb:
450 gr porrut, ainult valged osad
pool tassi basiilikulehti
125 gr mozzarellat
1 spl oliiviõli
0,5 tl veiniäädikat
soola
värskelt jahvatatud pipart
2 tl karulaugupestot
Pane ahi 225 kraadi juurde sooja, grillrežiimile.
Puhasta porrud ja keeda 6-10 minutit soolaga maitsestatud vees, kuni porrud on poolpehmed. Kurna.
Pane porrud küpsetusvormi, kata basiilikulehtede ja mozzarellaviiludega. Pane vorm ahju ning küpseta grillelemendi all 3-5 minutit kuni juust hakkab sulama ja pruunistuma.
Sega kokku õli ja äädikas ning piserda seda mozzarellale. Maitsesta soola ja pipraga ja serveeri kohe.
Köök: Prantsusmaa
Puhasta porrud ja keeda 6-10 minutit soolaga maitsestatud vees, kuni porrud on poolpehmed. Kurna.
Pane porrud küpsetusvormi, kata basiilikulehtede ja mozzarellaviiludega. Pane vorm ahju ning küpseta grillelemendi all 3-5 minutit kuni juust hakkab sulama ja pruunistuma.
Sega kokku õli ja äädikas ning piserda seda mozzarellale. Maitsesta soola ja pipraga ja serveeri kohe.
Köök: Prantsusmaa
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar