Sattusin ükspäev Toompuiestee Ayurveda keskusesse ning tulin sealt ära ühe paki Raita-kastme maitseaineseguga. Kuigi mulle tavaliselt meeldib karrisid ise teha ning mitte kasutada valmissegusid, siis teinekord kui tahaks kiirelt süüa, lähevad sellised segud igati asja ette. Lisasin mõned köögiviljad ja mahejogurtit ning ca 10 minutiga oli lõuna valmis.
Vaja läheb:
peotäis keedetud aedube
jupp tükeldatud suvikõrvitsat
1 väiksem hakitud tomat
2 dl jogurtit
1 tl raitasegu
õli praadimiseks
Kuumuta pannil õli ning pruunista selles suvikõrvits ja aedoad. Lisa tomat ning lase ca 5 minutit haududa. Puista peale raitasegu ning vala jogurt. Sega läbi ning hauta madalal kuumusel aeg-ajalt segades kuni suvikõrvits on pehme.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar