pühapäev, 19. juuli 2009

Si-si, Itaalia?

Vaatamata sellele, et Heidi Vihma reedeses Äripäevas Pärnu söögikohta Si-si kiitis, otsustasime sinna ikkagi sööma minna. Üldiselt on kogemus siiani näidanud, et nii palju kui asi puudutab Itaalia söögikohti, kiidab ta enamasti suhteliselt mõttetuid makaronikohti, kuhu mina, kes ma armastan muuhulgas väga ka head Itaalia kööki, teist korda nõus minema ei ole.

Ka Si-Si'sse ei lähe. Asi polegi selles, et me ootasime pooltühjas restoranis (valmis) magustoitu kümmekond minutit või, et mu õlu üldse ära unustati ega ka selles, et niigi magus panna cotta oli sõna otseses mõttes üle ujutatud karamellkastmega vaid selles, et käsitsivalmistatud pasta pähe serveeriti täiesti tavalist poepastat ning gnocchi krabikastmes tähendas gnocchit vähese koorekastme ja hakitud makraga. Ausalt, mina ei tule selle peale, et korralik (?) söögikoht pakub soojendatud krabipulka.

Panzerotti oli hea, aga head täidetud pastat saab täitsa mitmes kohas ja selle pärast pole sinna mõtet minna. Edaspidi jätkan vanamoodi - kui Heidi Vihma mõnda kohta kiidab, siis sinna minna ei tasu ja kui talle kuskil ei maitse, siis tähendab, et antud koht väärib proovimist :)

1 kommentaar:

riina-lore ütles ...

Näed siis... Meie üritasime reedel seal kohvi juua. Pool tundi ootasime tütarlast, kes siis tõi menüü. Teine pool tundi ootasime, et ta tuleks küsima, mida tahame. Aga meil lõppes kannatus ja jäime ilma kohvita. Hea, et sööma sinna ei läinud, väga ebameeldiv koht.